Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@02:10:28 GMT

ماجرای آب بسته بندی نروژی چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۴۶۷۶۲

ماجرای آب بسته بندی نروژی چیست؟

اگر در دنیا می بینیم که تاریخ مصرف آب بسته بندی را یک سال تعیین می‌کنند، این یک قرارداد نانوشته است و در هیچ استاندارد ملی و بین‌المللی در سطح جهان برای آب بسته بندی تاریخ مصرف ذکر نشده است. ناطقان: دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان آب‌های معدنی و آشامیدنی تاکید کرد که آب‌های بسته بندی خارجی گران قیمت در بازار تهران، قاچاق هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





در پی انتشار گزارش‌هایی مبنی بر اینکه آب‌های بسته بندی خارجی در تهران پر می‌شوند،  پیمان فروهر در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه آب بسته بندی خارجی فقط در نوار شمالی پایتخت و در سوپرمارکت‌های مناطق ۱ تا ۳ یافت می‌شود، اظهار کرد: فقط یک قشر خاص آب معدنی یک لیتری ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تومانی مصرف می‌کنند.  

وی این استدلال که چون واردات آب بسته بندی در گمرک ثبت نشده، این آبها از شیر پر می‌شود، را مایه حیرت توصیف کرد و گفت: واردات آب بسته بندی از پنج سال پیش ممنوع است. بنابراین سندی از واردات این محصول در گمرک یافت نمی‌شود. اما به استناد اینکه سندی در گمرک نیست، نمی‌توان گفت این آب‌ها در تهران پر می‌شود.  

دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان آبهای معدنی و آشامیدنی، افزود: آب بسته بندی برندهای خارجی گران قیمت که در مقادیر کم در بازار وجود دارد، به صورت قاچاق به کشور وارد می‌شود. به طور کلی اگر با یک کاغذ آچهار به سوپرمارکت‌های بالای شهر تهران بروید پشت و روی کاغذ از تعداد اقلامی که ممنوع هستند به طور قاچاق وارد می‌شوند سیاه می‌شود.  


به گفته وی آب بسته‌بندی عموما در سه یا چهار برند نروژی و فرانسوی در بازار تهران وجود دارد و اگر از سوپرمارکت داران هم این سوال پرسیده شود می‌گویند که از کانال‌هایی که کالاهای خارجی لوکس را تهیه می‌کنند، این آبها را هم می‌خرند.  

فروهر با بیان اینکه تهیه بطری شیشهای آب بسته بندی و چاپ لیبل برای آنها اصلاً توجیه اقتصادی ندارد، تصریح کرد: طبقه مرفه جامعه برای مصارف و گردهمایی‌های خاص از این آب استفاده می‌کنند و مصرف آن بسیار ناچیز است. بنابراین از این نظر هم توجیه ندارد که کسی بخواهد شیشه این آب‌ها را سفارش دهد، لیبل چاپ کند و بعد از شیر آب شهری پر کند و بفروشد.  

آیا مصرف آب قاچاق برای سلامتی مضر است؟

دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان آب‌های معدنی و آشامیدنی در پاسخ به اینکه آیا ممکن است مصرف این آب‌ها برای سلامتی مردم مضر باشد، تصریح کرد: چرخه نگهداری این آب‌ها مهم است. تاریخ مصرف برای آب بسته بندی، تا زمانی که در آن باز نشود، معنی ندارد.  

وی افزود: اگر در دنیا می بینیم که تاریخ مصرف آب بسته بندی را یک سال تعیین می‌کنند، این یک قرارداد نانوشته است و در هیچ استاندارد ملی و بین‌المللی در سطح جهان برای آب بسته بندی تاریخ مصرف ذکر نشده است. چون تا زمانی که در آب باز نشود و در جای نامناسب نگهداری نشود، آب برای مصرف دو تا سه سال امن است. بنابراین اگر آب بسته‌بندی به طور بهداشتی نگهداری شده باشد، در آن باز نشده باشد و نشتی نداشته باشد امن است و مصرف آن مشکلی ندارد. تنها مشکل این است که از طریق کانال‌های غیرقانونی به کشور وارد شده است.

منبع: عصر ایران برچسب ها: ماجرا ، ناطقان ، نروژی ، قرارداد ، استاندارد

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ماجرا ناطقان نروژی قرارداد استاندارد آب بسته بندی تاریخ مصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۶۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران چیست؟

به گزارش خبرنگار مهر، پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران با وسعت ۳۵ هکتار است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد.

پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی مثل چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، اقاقیا، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز زیبای آن محلی مناسب برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نماها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروف‌ترین پارک‌های تهران تبدیل کرده‌اند.

طی روزهای اخیر تصاویری از سوی برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد قطعه‌ای از پارک لاله به مساحت بیش از سه هزار هزار متر مربع حصارکشی شده و ظاهراً قرار است در این زمین تغییراتی حاصل شود. این تغییرات در جنب غربی ایستگاه آتش‌نشانی و روبه‌روی خیابان پورسینا، حصارهایی نصب شده است.

درباره این ماجرا به سراغ برخی از مسؤولان شهرداری تهران اعم از سازمان بوستان‌ها و شهرداری منطقه ۶ رفتیم.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ در این زمینه اعلام کرد: هر گونه دخل و تصرف در بوستان‌ها برعهده سازمان بوستان‌ها است و شهرداری مناطق فقط در بحث نگه داشت بوستان‌ها دخیل است.

یکی دیگر از مدیران شهری هم به مهر گفت: سرانجام حصار کشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مد نظر بوده لغو شود و اجرایی نشود.

وی افزود: ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از جمله پروژه‌های مطرح شده بوده است که اجرای آن فعلاً تعلیق شده و سرانجام آن مشخص نیست.

تلاش خبرنگار مهر با مدیران سازمان بوستان‌ها هم به نتیجه نرسید.

هنوز موضوع بوستان قیطریه و حواشی مربوط به آن تمام نشده که ماجرای بوستان لاله آغاز شده است و اکنون باید دید سرانجام حصارکشی چه خواهد شد و آیا پروژه در نظر گرفته شده اجرایی یا کامل تعلیق خواهد شد؟

کد خبر 6095499 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • (ویدیو) فرآیند فرآوری و بسته بندی «خرچنگ برفی» در کارخانه
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران چیست؟
  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر
  • قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد
  • دستور رئیسی برای طراحی جت ۱۰۰ نفره / معاون علمی رییس جمهور: پیش‌قرارداد‌های ۱۲ جت بسته شده
  • نگاهی به بازار تخم مرغ در اردیبهشت ماه
  • زندانیان شاغل در روز کارگر هدیه گرفتند