Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@23:43:35 GMT

مواضع فرهنگی استاندار مازندران چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۸۱۹۰۵

مواضع فرهنگی استاندار مازندران چیست؟

باشگاه خبرنگاران جوان ساری- فرهنگ جای پای بشریت بر جاده تاریخ است، تجلی ذهنیت‌های متکثر انسان در عینیت‌های تکثیریافته است و لذا علی‌رغم باد و طوفان‌های متعدد و متنوع سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و طبیعی و نیز حضور ابزار‌های هوشمند، بازیگران و تماشاگران فرهنگی، هنری و ادبی متفاوت و بعضا متضاد در اجتماعات انسانی، باز فرهنگ مردمان، چونان یادگارانی برتارک تاریخ خودنمایی می‌نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اگر نیک به تاریخ تحولات فکر و اندیشه و فرهنگ و تمدن بشر بنگریم، در‌خواهیم یافت که آدمی در سیر تغییر و تبدل‌های تاریخی خود، همواره خود را در قالب‌ها و صور گوناگونی باز تولید نموده است، گاهی در صورت شعر و ادب و گاهی در نقش نقاشان و دیگر بار در صورتگری پیکرتراشان و نگارگران، خویشتن خویش و هویت و تاریخی خود را بازنمایی کرده است.

به عبارتی آدمیان، برای بقاء تاریخی و ماندگاری فرهنگی تلاش کرده اند تا با بازخوانی گذشته خود درحال، ضمن معنایابی برای زیست اکنون خویش، به فرآیند معنابخشی به آیندگانی که پس از آنان خواهند آمد و نیز به برجسته‌نمودن خود و اجتماعشان در پیوستار تاریخی فرهنگ، هنر و تمدن جهان، همت گمارند.

فرهنگ و تجلیات مادی و معنوی آن در هر دوره از تاریخ، پاسخ به پرسش‌های بنیادینیک جامعه انسانی در خصوص مسائل مهم معرفت شناختی، انسان شناختی و فرجام شناختی بوده است. آنچنان که مولانا همین مضمون را در شعرش بازتابانده است، که:
"از کجا آمده ام، آمدنم بهر چه بود؟ به کجا می‌روم؟ آخر ننمایی وطنم".


نقش فرهنگ در ابعاد گوناگون مدیریتی

مقوله فرهنگ در تمامی ابعاد مدیریتی دولت و حاکمیت نقش دارد و نادیده گرفتن پیوست‌های فرهنگی در تمامی سطوح مدیریتی فاجعه‌های غیر قابل جبرانی را فراهم می‌آورد و در واقع فرهنگ همانند روحی است که در کالبد همه فعالیت‌های گوناگون کلان، میانی و خرد حضور و جریان دارد.

رهبر انقلاب اسلامی در این رابطه می‌فرمایند:" فرهنگ بعنوان جهت‎ دهنده به تصمیمات کلان حتی تصمیم‌های اقتصادی، سیاسی، مدیریتی و یا در تولید نقش دارد و فرهنگ هماننده توری است که ماهی‌ها بدون اینکه خودشان بدانند، در داخل این تور دارند حرکت می‌کنند و به سمتی هدایت می‌شوند، لذا دولت و مجموعه حکومتی نمی‌تواند خود را از این موضوع برکنار بداند و بگوید بالاخره فرهنگی وجود دارد و مردم به چیزی فکر می‌کنند، نه ما مسئولیت داریم این فرهنگ را بشناسیم؛ اگر ناصواب است، آن را تصحیح کنیم؛ اگر ضعیف است آن را تقویت کنیم؛ اگر در آن نفوذی است، دست نفوذی را قطع کنیم؛ بنابراین فرهنگ به عنوان شکل‌دهنده‌ی ذهن و رفتار عمومی جامعه نیز یکی از میدان‌های اساسی است.


موضع فرهنگی استاندار مازندران در هاله‌ای از ابهام

۱۶ آبان ماه سال جاری سید محمود حسینی پور از سوی هیئت دولت به عنوان بیست و چهارمین استاندار مازندران معرفی شد و رسانه‌ها سوابق وی را اینگونه اعلام کردند: "تدریس در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی کشور، مسئولیت‌های ملی و مهم از جمله شورای امنیت کشور، شورای فرهنگ عمومی کشور، شورای مدیران دادستانی کل کشور، شورای مدیران سازمان بازرسی کل کشور و...

انتشار سوابق مدیریتی حسینی پور برای مردم مازندران را که سال‌ها منتظر مانده‌اند تا این استان به جایگاه واقعی خود در کشور برسد تا حدودی امیدوار کننده بود تا آنجا که عالی‌ترین مقام دولت در استان با حضور در برنامه تلویزیونی شبکه طبرستان از عزم جدی مجموعه استانداری برای توسعه اقتصادی، اجتماعی و کوتاه کردن دست مفسدین از ساختمان سفید استانداری خبر داد و سپس معاون سیاسی امنیتی وی نیز مکررا واژه برخورد با مفسدین اقتصادی را تاکید و تکرار کرده است.

اما استاندار و معاون سیاسی وی نیک می‌دانند و همانطور که رهبر انقلاب اسلامی نیز موکدا تاکید نموده اند و حتی اخیرا نیز جهاد تبیین را تکلیف شرعی اعلام نموده اند؛ مبارزه با فساد و توسعه همه‌جانبه زمانی تحقق خواهد یافت که برای پیوست‌های فرهنگی و رسانه‌ای نیز به مساوات موضوع اقدامات مدیریتی، تخصصی و کارشناسی وجود داشته باشد؛ چه بسا اگر بر شیوه مدیریت دیگر استانداران و برخی از مسئولان نگاهی کوتاه داشته باشیم، پر واضح است که شعار عدالت و توسعه همراه با شوآف رسانه‌ای هیچ‌گاه موثر واقع نبوده است و همواره برای مدت بسیار کوتاهی تسکین دهنده افکار عمومی و پس از آن عامل مخرب افکار عمومی گشته است

کاهش میزان مصرف کالای فرهنگی، نبود پیوست‌های فرهنگی و رسانه‌ای در تصمیم‌گیری‌های مدیریتی، توجه نکردن به اقناع افکار عمومی به شیوه منطقه‌ای در شرایط عادی و بحرانی، توجه نکردن به وعده‌های ارائه شده و رهاشدن وعده ها، آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی و... همگی از مسائل مهم کشور و ایضا استان هستند که اگر بیست و چهارمین استاندار مازندران نیز نخواهد مواضع فرهنگی خود را روشن نماید و صرفا همانند دیگر مدیران به مصاحبه، توییتر، اینستاگرام... بپردازد، همچنان باید منتظر شکست در مقابل تهاجم ترکیبی دشمن باشیم!

یادداشت از سینا قربانی دانش‌آموخته مطالعات فرهنگ و رسانه


انتهای پیام/ ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: یادداشت روز جهاد تبیین استاندار مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۱۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده شهدا مورد اهتمام قرار بگیرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، یوسف نوری استاندار مازندران در جلسه شورای ترویج و فرهنگ ایثار و شهادت مازندران که با حضور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور برگزار شد گفت: مشکلات جامعه ایثارگران، جانبازان و خانواده شهدا در تامین مسکن و دیگر مجوز‌های خدماتی باید مورد اهتمام قرار بگیرد و دستگاه‌های اجرایی شهرستان‌های مازندران باید همه نظام مسایل و مطالبات خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران را حل و فصل و عملیاتی کنند و ارجاع آن به مرکز استان پذیرفتنی نیست.

استاندار مازندران ارادت مردم دیار علویان به ائمه اطهار علیهم السلام، آموزش‌های قرآنی و ترویج ارزش‌های اسلامی و دفاع از مرز‌های کشور و حرمین شریفین و جانفشانی‌های رزمندگان ۲۵ کربلا را زبانزد کشور دانست و افزود: نامگذاری مناطق شهری و روستایی مازندران با ارزش‌های شهدایی انجام شود.

نوری با اشاره به اهمیت برگزاری کنگره شهدای استان که مقرر است در مهر ماه امسال برگزار شود، بیان کرد: در این بخش نیز باید از ظرفیت همه مردم و دستگاه‌های اجرایی استفاده شود.

او با تاکید بر این که روش‌های نوین برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در مازندران از طریق دانشگاه و دستگاه‌های فرهنگی استان باید بیش از پیش تقویت شود، تصریح کرد: باید همه مردم را در بخش‌های فرهنگی مشارکت بدهیم.

همچنین در پایان این جلسه از پنج دستگاه صدا و سیمای مازندران، شرکت گاز، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، دانشگاه علوم پزشکی مازندران و اداره کل دامپزشکی استان به عنوان دستگاه‌های برتر در ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان ایران و عراق اتفاق بیفتد
  • ایمانی پور به ارمنستان سفر کرد
  • مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد
  • مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده شهدا مورد اهتمام قرار بگیرد
  • رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ارمنستان چه می‌کند؟
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای بیان مواضع ایران به نخبگان
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران به نخبگان