Web Analytics Made Easy - Statcounter

فارس پلاس؛ روایت روز: امروز برخی محدودیت‌های حصر میرحسین موسوی برداشته شد. حصری که شروع آن از ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ در خانه باغ کوچه اختر بود. در این روز شورای عالی امنیت ملی تصمیم گرفت موسوی  را برای جلوگیری از سوریه‌ سازی ایران در خانه ویلایی‌اش تحت الحفظ نگه دارد.

البته فقط در واژه، حصر بودند و اگر روزی شرایط زندگی این افراد در حصر برای مردم بازگو شود، این شرایط چندان شباهتی با واژه سنگین حصر نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصاویری که از سفرهای سیاحتی و خانوادگی سران فتنه منتشر شده است گواه این مدعاست.

موسوی فتنه‌ای به پا کرد که منتج به اعمال سنگین‌ترین تحریم تاریخ علیه مردم ایران شد.

 

زمستان ۱۳۸۷| اوباما دستان خود را به سمت ایران دراز کرد

«باراک اوباما» ۳۰ دی ۱۳۸۷ چهل و چهارمین رئیس جمهور آمریکا شد. اوباما رسماّ اعلام کرد که علاقمند به گسترش روابط با جهان اسلام است. بر همین اساس روز ۶ بهمن ۱۳۸۷ اولین مصاحبه تلویزیونی خود را با شبکه غیر آمریکایی العربیه انجام داد.

اوباما در این مصاحبه گفت: «طی چند ماه آینده رویکرد کلی [دولت] خود را مشخص خواهیم کرد. همانگونه که در  مراسم تحلیف خود گفتم، اگر کشورهایی مانند ایران مشت گره کرده خود را باز کنند، دستان ما را خواهند دید که به سوی آنها دراز شده است.»

اوباما چند هفته بعد به رهبر انقلاب نامه نوشت. از مفاد نامه گزارش مستندی وجود ندارد. تعداد نامه‌های ارسالی اوباما هم مشخص نیست. برخی رسانه‌های داخلی می‌گویند ۳ نامه، BBC می‌گوید ۴ نامه و برخی نیز از ۵ نامه اوباما به رهبری خبر داده‌اند.

 

بهار سال ۱۳۸۸| کانال محرمانه عمان

باراک اوباما در ادامه دست به اقدام منحصر به فردی زد. رئیس جمهور آمریکا برای اولین بار در تاریخ پس از انقلاب طی یک پیام تلویزیونی مستقیماً با مردم و مقامات عالی نظام صحبت می‌کرد. اوباما در پیام نوروزی خود در اول فروردین سال ۱۳۸۸ گفت:

«مایلم مستقیماً با مردم و رهبران جمهوری اسلامی صحبت کنم ... ما می‌دانیم که شما تمدن بزرگی هستید، دستاوردهای شما آمریکا و جهان را به تحسین واداشته است ... می‌خواهم به روشنی با رهبران ایران سخن بگویم. ما اختلافات جدی داریم که به مرور زمان بیشتر شده است. دولت من اکنون متعهد به دیپلماسی است که به طیف کاملی از مسائل پیش روی ما می پردازد و در صدد ایجاد پیوندی سازنده میان آمریکا، ایران و جامعه جهانی است.»

سپس اوباما مجدداً نامه‌ای خطاب به رهبر انقلاب نوشت. اوباما بهار سال ۸۸ در یکی از نامه‌های خود از رهبر انقلاب خواست برای شروع فصل جدیدی از مناسبات ایران - آمریکا به واشنگتن کمک کند.

این نامه‌نگاری همزمان با گیرکردن ماشین جنگی آمریکا در باتلاق عراق و تبدیل ایران به یک قدرت منطقه‌ای بود. بغداد توسط نیروهای هم عقیده با ایران اداره می‌شد و حزب الله لبنان نیز در سال ۲۰۰۶ توانسته بود ارتش صهیونیستی را برای اولین بار در تاریخ تشکیل این رژیم درهم بکوبد. همچنین منطقه غزه در سال ۲۰۰۷ با کمک نیروی قدس و حزب الله رسماً از سلطه صهیونیست‌ها خارج شد.

از مفاد نامه اوباما گزارشی در دسترس نیست امّا «ویلیام برنز» رئیس فعلی سازمان CIA در کتاب خود نوشت: «در اوایل می (اردیبهشت ۱۳۸۸) اوباما نامه طولانى و محرمانه‌ای خطاب به آیت اللّه خامنه‌اى ارسال کرد. اوباما سعى کرد با نوشتن این نامه راهى باز کند.»

رئیس سازمان اطلاعاتی CIA آمریکا در کتاب خود می‌نویسد  اوباما چند وقت بعد نامه دیگری به رهبرانقلاب می‌نویسد.

ویلیام برنز در ادامه عنوان کرد: «این بار نامه اوباما کوتاه تر بود و در آن پیشنهاد شده بود دو کشور گفت‌وگوهاى دوجانبه‌اى را مخفیانه آغاز کنند.» اوباما در این نامه خود برنز و تالوار از اعضای شورای امنیت آمریکا را به عنوان نماینده واشنگتن در مذاکره احتمالى معرفى کرد.

«نیویورک تایمز» سال ۲۰۱۶ در مقاله‌ای به قلم «مارک لاندر» نوشت که در همین برهه زمانی سلطان قابوس پیشنهاد گفتگوی محرمانه تهران - واشنگتن را در خاک عمان مطرح کرده بود.

این ایده از سوی تاجری به نام «سالم بن ناصر الاسماعیلی» به عنوان فرستاده مورد اعتماد سلطان عمان تحویل وزارت خارجه آمریکا شد. بنا به ادعای نیویورک تایمز، اوباما موافق و کلینتون مخالف این فرآیند بودند.

موسوی وارد می‌شود!

نیویورک تایمز در ادامه نوشت که چند هفته بعد با شروع اردوکشی خیابانی «موسوی»، کاخ سفید استراتژی تعامل با تهران را به استراتژی فشار بر تهران تغییر داد.

اوباما در خاطرات خود نوشت: «ژوئن ۲۰۰۹ (خرداد ۸۸) زمانی که میرحسین موسوی مقامات حکومتی را به تقلب برای کمک به انتخاب مجدد احمدی نژاد برای دومین دوره ریاست جمهوری متهم کرد، هرگونه چشم انداز پیشرفت از بین رفت. معترضان به خیابان آمدند تا نتیجه انتخابات را به چالش بکشند و [حرکتی] موسوم به جنبش سبز به راه انداختند که یکی از مهم ترین چالش‌های داخلی از زمان انقلاب ۱۳۵۷ به شمار می‌رفت.»

 

 

اینجا بود که واشنگتن به صرافت افتاد تا از آب گل و آلود تهران، تحریم علیه ایران را صید کنند. هدف، براندازی یا حداقل تسلیم ایران در برابر درخواست‌های آمریکا بود.

اوباما در تشریح وقایع انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۸۸ نوشت: «در شرایطی که این کشور وارد چرخه هرج‌ و مرج و سرکوبگری بیشتر می‌شد، ما راهبردمان را به‌سمت دومین گام راهبرد منع اشاعه‌ای خودمان تغییر دادیم. یعنی بسیج کردن جامعه بین‌المللی برای اعمال تحریم‌های اقتصادی سخت و چندجانبه‌ای که می‌تواند ایران را وادار به حضور در میز مذاکره کند.»

«ریچاد نفیو» معمار سنگین‌ترین تحریم تاریخ علیه ایران در کتاب «هنر تحریم» نوشت: [وجهه] احمدی نژاد پس از انتخاب مجددش در ژوئن ۲۰۰۹ (انتخابات ۱۳۸۸) به شدت خدشه دار شده بود ...  احمدی‌نژاد [دیگر] توانایی رسیدن به یک توافق برای ایران را نداشت.

مسئول وقت میز ایران در شورای امنیت دولت اوباما نوشت: [بر همین اساس] رئیس جمهور اوباما در نوامبر ۲۰۰۹ (آبان ۸۸) به «رایس» سفیر آمریکا در سازمان ملل، «هیلاری کلینتون» وزیر خارجه آمریکا و «تیموتی گایتنر» وزیر خزانه داری آمریکا اجازه داد تا برای تحریم پا پیش بگذارند.

 


بخشی از کتاب «هنر تحریم»

 

اوباما همچنین در خاطرات خود اعتراف بزرگی درباره تحریم‌های پیش از سال ۸۸ کرد و نوشت: «مشکل این بود که تحریم‌های موجود بیش از حد ضعیف بودند که بتوانند تأثیر داشته باشند. حتی متحدان آمریکا نظیر آلمان به تجارت خود با ایران ادامه می‌دادند و تقریباً همه نفت ایران را می‌خریدند.»

 

 

تیم سیاست خارجی آمریکا به رهبری کلینتون عازم بیش از ۱۰۰ کشور جهان شد و در نهایت توانست قطعنامه ۱۹۲۹ را در سالگرد فتنه موسوی و با اجماع جهانی به تصویب برساند. در سایه قطعنامه ۱۹۲۹ سنگین‌ترین تحریم تاریخ علیه ایران اعمال شد.

در همان زمان، کلینتون وزیر خارجه وقت آمریکا در پاسخ به سؤال خبرنگار واشنگتن پست که پرسیده بود قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت علیه ایران چه اثر قابل توجهی دارد؟ گفته بود: «این قطعنامه در حمایت از جنبش سبز صادر شده است.»

 

ایران امروز پس از گذشت قریب به ۱۲ سال هنوز درگیر پرونده تحریم‌‌های بی‌سابقه علیه مردم کشورمان است. تحریم‌هایی که یکی از بانیان اصلی آن را میرحسین موسوی دانست.

نکته اینجاست که طیف وابسته به این فرد همواره جمهوری اسلامی را متهم به از دست دادن فرصت اوباما می‌کنند.

اما علم به این نکته ضروری است که  وقایع سال ۸۸ و تحریم‌ها دلیل حصر موسوی نبود.

ماشین جنگ شهری «کودتاچیان انتخابات ۸۸» پس از راهپیمایی عظیم ۹ دی منهدم شد. ماجرا به فتنه دوم باز می‌گردد: تظاهرات در همبستگی با انقلاب‌های عربی! 

گویی سنگین‌ترین تحریم‌ تاریخ علیه مردم ایران نتوانست کودتاچیان سال ۸۸ را ارضاء کنند. لذا در ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ هوس کردند موج بیداری اسلامی را با قلب معنا و علیه اسلام وارد ایران کنند و به تقلید از مصر، لیبی و تونس اما بر خلاف اهداف مردمی آنها و در جهت براندازی نظام اسلامی ایران علیه کشور به بهره‌برداری برسانند.

اقدامی فوق العاده خطرناک که انتهای آن، وضعیت امروز برخی کشورهای عربی نظیر سوریه است که پس از گذشت یک دهه هنوز درگیر آن هستند. 

ماجرا را از زبان «سردار نجات» جانشین وقت سازمان اطلاعات سپاه پاسداران بخوانید: «در ۲۵ بهمن سال ۸۹ بین چهار تا پنج هزار نفر جمعیت در میدان انقلاب تهران جمع شدند و درگیری بوجود آوردند و فردای آن روز سران فتنه اطلاعیه دادند و نظام را فاسد اعلام کردند. دو روز بعد از ۲۵ بهمن ماه، آقای تاجزاده از زندان نامه نوشت که معارضین سوریه از جنس انقلاب سبز هستند و کاری که در تونس و مصر برای سرگونی رژیم رخ داده، راه سبز امید نیز باید راه آن ها را دنبال کند». ‎

شورایعالی امنیت ملی پس از غائله خطرناک ۲۵ بهمن رای به حصر میرحسین موسوی داد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فتنه بغی انتخابات 1388 باراک حسین اوباما حسین موسوی موسوی جنبش سبز ترین تحریم تاریخ علیه سنگین ترین تحریم میرحسین موسوی علیه ایران ۲۵ بهمن سال ۸۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۷۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه

به گزارش همشهری‌آنلاین، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در راستای اجرای قانون «مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی ایالات متحده آمریکا در منطقه»، به ویژه به استناد مواد ۴ و ۵ قانون فوق الذکر، اشخاص و نهادهای آمریکایی زیر را به دلیل حمایت و تامین مالی رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات تروریستی و ترویج و حمایت از تروریسیم و نقض فاحش حقوق بشری در جنگ علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه، تحت تحریم قرار می دهد:

اشخاص حقوقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می گیرند:

۱. شرکت تسلیحاتی لاکهید مارتین (The Lockheed Martin Corporation) به دلیل تهیه و تامین تجهیزات نظامی برای رژیم اسرائیل در طول جنگ غزه؛

۲. شرکت جنرال داینامیک (General Dynamics Corporation) به دلیل تهیه گلوله های ۱۵۵ میلی متری برای رژیم اسرائیل در جنگ علیه غزه؛

۳. شرکت اسکایدیو (Skydio) به دلیل ارسال پهپاد به رژیم اسرائیل در جنگ غزه؛

۴. شرکت شورون (Chevron Corporation) به دلیل همکاری با اسرائیل در استخراج چاه های گاز واقع در شرق مدیترانه و بهره برداری رژیم اسرائیل از منابع مالی حاصل از آن در حمله به غزه؛

۵. شرکت اطلاعاتی خارون (Kharon Company) به دلیل نقش آن در تحریم وزارت خزانه داری آمریکا علیه حماس، کوشش جهت قطع دسترسی حماس و جهاد اسلامی به شبکه انتقال ارز کریپتو به بهانه پولشویی؛

اشخاص حقیقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می گیرند:

۱. جیسون گرینبلات (Jason Greenblatt): مشاور ارشد دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا به دلیل حمایت از نابودی حماس و اولویت دادن حذف این گروه به هر گونه اقدام اصلاحی در فلسطین؛

۲. مایکل روبین (Michael Rubin): از اندیشکده امریکن اینترپرایز به دلیل حمایت از تداوم حمله به حماس تا نابودی کامل این گروه و حذف آن در نوار غزه؛

۳. جیسون برادسکی :(Jason Brodsky) مدیر اجرایی گروه اتحاد علیه ایران هسته ای به دلیل طرح ایده های ضد فلسطینی و انتشار گزارش غیر واقعی در مورد جمهوری اسلامی ایران در عملیات طوفان الاقصی؛

۴. کلیفورد می (Clifford D. May): رئیس بنیاد دفاع از دموکراسی به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۵. ژنرال برایان فنتون (Bryan P. Fenton): فرمانده نیروهای عملیات ویژه ارتش آمریکا به دلیل کمک اطلاعاتی و امنیتی به رژیم صهیونیستی اسراییل؛

۶. براد کوپر(Brad Cooper) : فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۷. گرگ هایز (Gregory J. Hayes) :مدیرعامل شرکت تسلیحاتی RTX به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

جمهوری اسلامی ایران در راستای تعهدات بین المللی خود در حوزه حقوق بشر و نیز در مبارزه با تروریسم و تامین مالی تروریسم، به ویژه مبارزه با تروریسم دولتی ایالات متحده آمریکا ، تحریم های یادشده را علیه اشخاص و نهادهای فوق اعمال می نماید.

کلیه نهادهای جمهوری اسلامی ایران طبق مصوبات مراجع مربوطه، اقدامات لازم را جهت اجرای این تحریم ها معمول خواهند داشت.

کد خبر 848875 برچسب‌ها ایران و اسرائیل ایران و آمریکا خبر ویژه تحریم فلسطین

دیگر خبرها

  • بیداری امروز دانشگاهیان در غرب، تحقق راهبرد الهی برای تغییر است
  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی مرتبط با جنگ علیه فلسطینیان را تحریم کرد
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • تحریم های جدید ایران علیه آمریکا
  • ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه
  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران
  • (ویدیو) تعریف متفاوت محسن هاشمی از فائزه، مهدی و میرحسین موسوی